It's me!!

My photo
aku adalah seorang gadis biasa yang suka merepek dan merapu tentang perkara yang menarik perhatian aku. Apa yang aku tulis adalah berdasarkan apa yang aku nampak, apa yang aku dengar dan apa yang aku rasa.

22.6.12

Kenangan


Kenangan itu kadang indah
Selalu perit
Tapi yang tersimpan
Hanya yang membuat ku tersenyum
Selalu aku sendiri
Memikirkan tentang itu
Biar aku menjadi bulan
Datang pada siang dan malam
Di waktu siang ini aku tidak kau sedari
Kerana sang mentari menguasai langit
Aku yakin bila malam nanti
Kau tahu aku ada
Sampai waktu itu
Akan ku menunggu
Dan bila aku terkenang
Aku menadah tangan
Berdoa
Tuhan tolong jagakan dia.



︱❤ Thanks for reading ❤︱drop your comment okayh {。^◕‿◕^。}

21.6.12

It's JUNE

Assalamualaikum
Salam sejahtera

It's been a while.. fuhh..
Semalam aku ada bermimpi.
Tak ada laa hebat sangat pun mimpi tu, tapi cukup untuk membuatku terkenang.
And I wish that dream never end.
Hehehe.. I'll have to sleep forever?! 
Naaa.. lets just continue that dream tonight.

So, what's up?
Lepas cuti, memang buat-buat busy kan.
Tak ada benda yang boleh dilakukan... kowt.
Tapi before aku convo, aku kerja jugak laa.
Sebagai guru tusyen.
Fuhh.. letih jugak laa.
Tapi best.
Miss them.
Tapi kena berhenti sebab aku hanya guru pengganti sementara guru diorang cuti.
So, kembali ke kerja lama, membesarkan badan.
Huhuhu.

Okayh. 
Tak tau mau cerita tentang apa. 
Maybe sebab itu jugak laa aku sudah tidak meng-update apa-apa dalam blog ni kan.
Malas mau tulis story yang tidak penting.
Tapi bila datang jer event penting, terus rasa macam busy sampai tiada masa buka blog.
Lazimnya memang begitu laa kan.
Hurmmm..

︱❤ Thanks for reading ❤︱drop your comment okayh {。^◕‿◕^。}