It's me!!

My photo
aku adalah seorang gadis biasa yang suka merepek dan merapu tentang perkara yang menarik perhatian aku. Apa yang aku tulis adalah berdasarkan apa yang aku nampak, apa yang aku dengar dan apa yang aku rasa.

29.8.13

BLOG BERABUK!

Assalamualaikum..
Salam Sejahtera..


Berbalik kepada tajuk entry, blog berabuk..
hahaha..
tak tahu mana silapnya, tapi blog ni memang terabai since long time ago..eh?


So, sekarang aku dah bergelar guru.
Baru dua bulan.
Posting Sabah jugak.
Daerah lain.
Nak kata best, tak jugak.
Nak kata tak best, tak jugak.
Up and down laa.
Kadang ok, kadang tidak.


Tiba-tiba rasa malas buat ayat.
Until next time..
hahaha..

︱❤ Thanks for reading ❤︱drop your comment okayh {。^◕‿◕^。}

0 komen mereka: